Работно време:
Понеделник- събота: 11:00 – 24:00 ч.
Неделя: 18:00 – 24:00 ч.
Начин на плащане:
VISA, Maestro, MasterCart, в брой
Капацитет:
Вътре: 90 места
Градина: 100 места
Разполагаме и със специална зала за презентации и конференции до 40 човека.
We offer a special room for presentations and conferences for up to 40 people.
Доставка до дома и офиса:
Ресторант „Алафрангите“ доставя храна до посочен от вас адрес в гр.Хасково от 11:00- 22:00 ч. Минимална поръчка- 10лв. При поръчка над 30лв. - безплатна доставка. При поръчка над 60лв. – безплатна доставка + подарък бутилка вино.
Паркинг:
„Алафрангите“ разполага със собствен паркинг.
Интернет:
В цялото заведение има високоскоростен безжичен интернет сигнал (Wi –Fi)

Ресторант „Алафрангите“ е основан на 12. 12. 2001 г.
Създадохме този ресторант с желанието да предложим добра храна и обслужване в неподправена атмосферата на уют, романтика и усещане за неповторимост под покрива на тази уникална възрожденска къща, построена през 1850 г.
С годините ресторант „Алафрангите“ издържа изпитанието на времето и заслужено се превърна в емблематично място за хранене. Разположен в тиха зона на старата част на града е удобен за семейни събития, приятелски и бизнес срещи. Тук можете да се насладите на богат избор от вкусни ястия и подбрани български вина, в атмосферата на прохладната градина през лятото и духа на старото време съхранен в автентичните резбовани тавани и стаите с рисувани долапи наречени „ Алафранги” .
Ресторантът е номиниран два пъти в конкурса „Ресторант на годината“ на списание „Бакхус“. През 2015г. печели голямата награда на читателите за „Любими места от лятото“ и първо място в категорията „Заведение с градина“. В същата година заехме и достойно място в класацията ТОП 50 на най-добрите ресторанти в България.